WHITE PAPER: E-INVOICING

GEEF UW BEDRIJFSRESULTATEN
EEN DUWTJE IN DE RUG

LEER MEER OVER:

  • Verschillende e-invoicing soorten
  • Naleving van facturen en uitwisselingsmodellen: verschillen tussen het post-audit en goedkeuringsmodel
  • Grensoverschrijdende e-invoicing projecten 
  • Uitdagingen bij het opstarten van een groot e-invoicing project
  • Hoofdfunctionaliteiten bij het kiezen van een oplossing: onboarding, bestaand netwerk, multichannel, OCR, tracking, AP-automatisering, analytics en archivering
  • Waarom dit geldbesparend, ecologisch en gebruiksvriendelijk is

Vervolledig dit formulier om

deze whitepaper te downloaden

Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group. 

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens. Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.